E-boeken à la carte

Ben jij ook een rasechte boekenwurm die altijd en overal één of zelfs meerdere boeken bij de hand heeft? Dan is digitaal lezen op een e-reader van de Bib misschien iets voor jou? Lees waar en wanneer je wil je favoriete boeken, zonder kilo’s aan papier mee te sleuren.

E-reader

 E-boeken à la carte op e-readers

Hoe ga je te werk?

Wens je een e-reader met e-boeken uit te lenen? Vraag dan aan de balie of kijk in de catalogus als er een e-reader beschikbaar is. Zo ja, maak een keuze van maximum 5 beschikbare e-boeken om op de reader te plaatsen. Deel jouw keuze mee aan de balie, via e-mail of online via het aanvraagformulier 'E-reader aanvragen'. Heb je een keuze gemaakt aan de balie dan wordt de e-reader ter plaatse in gereedheid gebracht voor uitleen. Gebeurde dit via e-mail of online dan kan je de e-reader met de gewenste boeken ophalen op de eerstvolgende openingsdag van de bib. 

De e-reader en e-boeken verlengen

Dezelfde uitleentermijn geldt als bij een fysiek boek, 4 weken. Je kan de e-reader en e-boeken eventueel nog 4 weken verlengen. Dit is mogelijk aan de balie, telefonisch, via e-mail of online via "Mijn bibliotheek".

De e-reader binnenbrengen

De e-reader moet steeds aan de balie binnengebracht worden! Dus NIET in de inleverbus (om schade te vermijden).

E-boeken zoeken in de catalogus

E-readers zoeken in de catalogus

Klik hier om een e-reader met e-boeken aan te vragen.