Digidokter: Doccle, Zoomit, eBox,... Ben jij nog mee?

DD

Bedrijven en overheidsorganisaties willen graag zoveel mogelijk documenten en facturen elektronisch naar de klant of naar de burger sturen. Zo hoeven ze geen papieren brieven meer af te drukken en kunnen ze op portokosten besparen.

Het bekendste platform in België heet Doccle. Doccle kan je omschrijven als je persoonlijke online archiefkast waar je je verzekeringsdocumenten, facturen, contracten,… kan terugvinden. Maar er  bestaan nog andere platformen. Zoomit bijvoorbeeld. Dat is géén archiefkast maar louter een betalingstool. En sinds enkele jaren promoot de Belgische overheid eBox. Dat is dan weer wél een online archiefkast voor overheidsdocumenten.

Voor wie nu het Noorden kwijt is: alle begrip. De Digidokter pluist het voor je uit!

De lessen Digidokter gaan door in OC Vondel/de mouterij of cafetaria

Deelnemen kost 5 euro – gratis water en koffie.

Inschrijven kan online (inschrijvingsformulier hieronder), aan de balie van de bib, via e-mail of telefonisch.

I.s.m. Avansa MZW

Inschrijvingsformulier